Udtalelser fra klienter


Mit "samarbejde" med Mette er guld værd. Nærværende og indle-vende sparring omkring såvel min forretning, som mit privatliv giver mig et fast holdepunkt og holder mig i en form for mental topform.

Jeg går altid fra vores møder med klarsyn samt konkrete indsats-punkter og netop den "mentale topform" er helt vital, når jeg møder kunder og samarbejdspartnere. Samtidig bidrager den til at holde balancen mellem arbejdsliv og privatliv.

Mette har haft en overordentlig positiv indflydelse på såvel mig selv som hele min familie. De ved alle, at Mette er der, hvis behovet op-står.

Mine anbefalinger er ikke varme - de er glohede.

Jens P. Jensen – 48 år - selvstændig”Uden Mette stod jeg ikke hvor jeg står i dag. TAK er et fattigt ord. Mette er hjertevarm og kærlig, og hendes stemme beroligende. Hun tilpasser altid sin terapi efter mit behov fra gang til gang. Vores samtaler foregår primært over Skype eller tlf. hvilket er optimalt for mig, grundet lang afstand mellem os. Takke være Mette tør jeg stå stærkt i mig selv idag.”

Rikke - 29 år - studerende, Nordjylland

 

 

”Jeg kontaktede Mette da jeg følte, at jeg havde svært ved at få livet til at fungere på grund af negative tanker. Hun har gennem samtaler hjulpet mig med at identificere, hvilke tanker det handlede om, hvad det var for en negativ reaktion de udløste og finde mentale redskaber i mig selv til at undgå reaktionen, så jeg kan leve livet uden de negative tanker tager magten fra mig.”

mand - 52 år”Da jeg mødte Mette for lidt over et år siden, havde jeg mistet mig selv.

Jeg havde inden for 2 år mistet to mennesker, som var blevet mit livs omdrejningspunkter. Først den person, som jeg regnede som min livsledsager – og som jeg ikke i min vildeste fantasi havde drømt om ville dø før mig – og dertil en person, som jeg troede var et nyt holdepunkt, men som også døde for øjnene af mig.

Derefter befandt jeg mig i et limbo, overvældet af tankemylder – bestandigt kredsede tankerne om tabene, men på en besynderlig udvendig måde. Jeg betragtede mig selv udefra – jeg løste dagens praktiske opgaver, fokuserede på automatkontrol, men mistede mig selv i processen.

Mette mødte mig i en subtil kombination af nærvær og professiona-lisme. Vi besluttede os tidligt i forløbet for, at det nok var en god ide at kombinere den akutte sorgbearbejdelse med en egentlig ’hovedrengøring’. Undervejs viste det sig nemlig, at det måske i virkeligheden var meget lang tid tiden, at jeg havde været ’rigtig hjemme hos mig selv’. Arbejdet med at ’finde hjem’ udspandt sig som et utroligt inspirerende samarbejde; samtaler – undertiden intense og undertiden lette – hjemmeopgaver, introduktion til meditation og meget mere.

Godt og vel hjemme igen, har jeg genfundet glæden, inspirationen og kærligheden til livet – måske i en grad som jeg aldrig rigtig har oplevet før.”

mand - 62 år"Da jeg for snart 12 år siden begyndte at få coaching-sessioner hos Mette, var det for at få rede på nogle af de mentale følger, som jeg havde fået i forbindelse med et trafik-uheld. Det var svære sager, men Mette tog heldigvis opgaven på sig og det var en kæmpe hjælp for mig, til at komme godt igennem og ‘ud på den anden side’, som man siger.

Følgerne af trafikuheldet fortog sig, men lysten til at blive klogere på mig selv var vækket. Mette blev min guide på denne ‘rejse’, og for at sige det som det er, kan jeg ikke forestille mig nogen, der ville være bedre egnet til dette end hende.

Så, hvad er det, Mette kan, som jeg i den grad vil anbefale alle, der går i tanker om at opsøge en coach eller psykoterapeut? Det skal jeg fortælle.

 

Mette er dygtig og vidende og har en lang erfaring med det, hun laver. Og så er hun et rart, respektfuldt og lyttende menneske. Og den kombination - dygtig, livsklog og menneskelig - er efter min erfaring ikke en, man finder hvorsomhelst. Men det gør du altså her!

 

Mette har ofte en vinkel eller en indsigt, som gør, at man pludselig kan se tingene fra en vinkel, som gør, at man kommer dybere ind i den problemstilling, man er igang med at løse. For mig har det betydet, at jeg ofte er gået fra en session med Mette, med en stærkere oplevelse af hvem jeg er og hvad jeg kan i denne verden. Eller også har jeg fået en erkendelse i en drøm den følgende nat - eller nogle timer efter min session hos Mette. En session hos Mette er med andre ord noget, der rykker på et dybere plan.

 

Ud over at en session hos Mette oftest går med at sætte ord på ens forskellige problemstillinger, så benytter Mette også drømmetydning samt billeder, tegninger og kroppens sprog som del af sin værktøjskasse. Og det er en rigtig god måde at komme godt omkring de emner, der fylder. Selv har jeg f.eks. oplevet, at tydningen af en drøm lige præcis var dét der gjorde, at jeg forstod, hvad det var, jeg gik og baksede med - og hvad løsningen til det var.

 

Jeg kan på det varmeste anbefale, at du opsøger Mette, hvis du har et specifikt problem, der giver dig ‘ondt i livet’. Eller hvis du gerne vil lære dig selv bedre at kende - og på den vis styrke dig selv. Det giver, kan jeg godt skrive under på, et meget mere rigt liv. Og Mette er et godt valg til dette, hvis du leder efter en dygtig, erfaren og ikke mindst rar og respektfuld coach/ psykoterapeut."

Majken Zein Sørensen


Mette Engelbrecht            tlf. 24 65 33 48    e-mail  me@metteengelbrecht.dk
© Copyright. All Rights Reserved.