supp til coaching

... mere om coaching


GIV DIG SELV EN CHANCE FOR AT FINDE RETNINGEN OG MENINGEN I DIT LIV


Jeg tror, at vi hver især har et dybtfølt behov for at gøre vores liv meningsfuldt. Hvis vi ikke er på rette spor, føles det meningsløst og trist.


At finde mening er ikke så enkelt.

Har du en følelse af, at du ikke udnytter dine muligheder eller dine evner fuldt og helt - eller at der må være MERE til dig, men at du ikke ved, hvordan du skal komme videre - så ved jeg, at jeg har noget at tilbyde dig.


Jeg ved det, fordi jeg selv har været i den situation og er kommet igennem til en meningsfuld tilværelse.

Mange valg skulle træffes, og vejen var ikke let. Det er på den vej, jeg tilbyder at følges med dig og være din støtte.


Det, jeg tilbyder dig, er min livserfaring, min faglighed, mit intense nærvær og min omsorg, min skarphed og klarhed, min kreativitet og mit lyse sind og ikke mindst mit mod og min vedholdenhed.


Hvis du beslutter dig for at få coaching af mig, vil du opøve dit nærvær, føle dig mere livfuld og bedre i stand til at træffe de rigtige valg for dig.


Jeg er overbevist om, at du vil blive overrasket, få aha-oplevelser og indsigt. Du vil blive rørt og berørt og sikkert også komme til at le.


Du kan regne med mig.

Jeg kan skille tingene ad, og du kan være fuldstændig tryg i processen. Jeg vil gøre dig opmærksom på, hvis jeg ser underliggende problemstillinger, som du så kan forholde dig til, om du vil kigge nærmere på.


Jeg glæder mig meget til at møde dig.


Mette Engelbrecht            tlf. 24 65 33 48    e-mail  me@metteengelbrecht.dk
© Copyright. All Rights Reserved.